Levertijd, verzending en retourneren

Levertijd 
Alle producten worden met veel zorg en liefde met de hand gemaakt. Daarom kan de levertijd iets langer zijn dan u van andere grote webwinkels gewend bent. Ik hanteer een levertijd van ongeveer 3-7 werkdagen.

Ik verzend op het moment dat alle producten zijn gemaakt en de bestelling volledig is. Bij extra spoed kun je altijd even contact opnemen. Als de mogelijkheid er is, verzend ik je bestelling zo snel mogelijk.

Verzendkosten
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Alle bestellingen worden verzonden via PostNL binnen Nederland. De verzendkosten bedragen: 

Brievenbuspakket: €4.00 onder de €75,-
Postpakket: €6.95 onder de €75,-
Gratis voor bestellingen vanaf €75,-.
Tijdelijk gratis verzending vanaf €50!

Lokale bezorging
Bezorgen in Utrecht Leidsche Rijn en binnen een straal van 5km = gratis.

De verzendkosten voor België of Duitsland bedragen €13 met Track&Trace, gratis vanaf €100. 

Je ontvangt een e-mail wanneer je bestelling op de post is gegaan.

Retourneren
Helaas kunnen handgemaakte/speciaal op maat gemaakte producten niet geretourneerd worden omdat ze naar de wens van de klant gemaakt zijn. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. 

Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn met je aankoop of twijfel je over een stof, neem dan even contact op met mij. Dan zoeken we samen uiteraard naar een passende oplossing. Let op: schade/gebreken aan het artikel dienen binnen 24 uur na levering gemeld te worden.

Alle producten worden met de hand gemaakt, waardoor geen enkel producten precies het zelfde is. Houd er rekening mee dat de kleuren op de foto soms iets kunnen afwijken van het daadwerkelijke product. Twijfelt u over de stof, neem dan even contact op met mij.