Hathay Bunano Artisans

Handgemaakt in Bangladesh

Deze gehaakte producten zijn gemaakt door Hathay Bunano. Hathay Bunano, wat met de hand gemaakt of met de hand gebreid betekent in Bangla, is een non-profit organisatie voor eerlijke handel in Bangladesh. Het heeft als missie om eerlijke loon, flexibele en lokale werkgelegenheid te creëren voor plattelandsvrouwen die arm en vaak benadeeld zijn.

Bij Hathay Bunano werken vrouwen van verschillende leeftijden. Dankzij Hathay Bunano is hun levenstandaard verbeterd en met het salaris dat ze verdienen kunnen ze de schoolkosten van hun kinderen betalen. Ook kunnen deze vrouwen in hun eigen tempo werken en hun kinderen meenemen, zodat ze tegelijkertijd voor hun kinderen kunnen zorgen en ze niet alleen thuis hoeven te laten. 

De prachtige gebreide en gehaakte producten van Hathay Bunano worden met veel zorg en aandacht met de hand gemaakt. De producten zijn allemaal fairtrade en gemaakt van 100% katoen.

Door een product van Hathay Bunano te kopen draag je direct bij aan het verschaffen van eerlijk en veilig werk aan kansarme vrouwen in Bangladesh en creëer je onderwijs voor hun kinderen.

Hathay Bunano